Utilizarea și configurarea Calendarului din Poșta ionos.ro

Calendarul din Poșta ionos.ro
Folosirea calendarului, adăugarea de întâlniri/evenimente este nu numai utilă pentru organizarea planului zilei, săptămânii, lunii și anului, dar și pentru organizarea ușoară a activităților echipelor, de ex. în organizația dvs.

Datorită integrării complete, de la nivelul calendarului puteți cu uşurinţă invita mai mulți participanți la un eveniment. Fiecare dintre ei va primi o notificare prin e-mail, iar membrii organizației dvs. vor primi, de asemenea, notificări vizuale suplimentare și sincronizare implicită cu alte calendare.

Cu licența suplimentară Cloud Email Xchange, puteți facilita și mai mult utilizarea poștei e-mail și a calendarului:

partajarea calendarelor: calendarele create pot fi puse la dispoziția altor angajați, care vor putea să vizualizeze, de ex programul zilei dvs. De asemenea, puteți verifica programul zilnic al altor angajați cu uşurinţă ,
planificarea evenimentelor: datorită acestei funcționalități, înainte de a adăuga un eveniment, puteți să verificați cu ușurință dacă toți participanții la eveniment sunt liberi la data și ora aleasă de dvs. Veți evita surprizele inutile și absențele angajaților.
posibilitatea de a edita evenimentele din calendarele altor participanți.

Cum pot să adaug un eveniment nou în calendarul meu?

  1. După ce vă conectați la căsuța poștală, accesați fila Calendar.
  2. Va fi afișat calendarul implicit, la care puteți adăuga evenimente și întâlniri.
  3. Utilizați opțiunea Nou (în partea de sus a ecranului) pentru a începe adăugarea unui eveniment nou.
  4. În fereastra nouă, specificați detaliile evenimentului creat furnizând Subiectul (numele), locul și data începerii și încheierii. Puteți, de asemenea, să indicați participanții la întâlnire introducând adresele lor de e-mail sau prin selectarea din Agenda de adrese.